Urmærker til mænd og mærke ure til kvinder

Top 10 urmærker i verden
Der er rigtig mange urmærker på markedet og de findes i alverdens farver, designs, materialer og prisklasser. Billige-ur.dk har set nærmere på de 10 bedste urmærker i verden.
Det er klart at vores topliste bærer præg af en subjektiv vurdering, men den er lavet med udgangspunkt i tre faktorer. Kvalitet, popularitet og pris. Det mener vi giver et retvisende billede af, hvem der er i top 10.
1. Casio: Casio er en gigant på elektronikmarkedet med et bredt udvalg af kvalitetsure. De er i høj grad blevet kendte for deres gode ure, selvom de oprindeligt startede virksomheden med at producere lommeregnere.
Nu tæller porteføljen alt fra ure til mobiler, lommeregnere og meget mere. Uanset hvad har de en fortjent topplacering, da de formår at kombinere funktioner, flotte designs til betalelige priser.
2. Rolex: Rolex er en autoritet på markedet og selvom deres ure ligger på et højt niveau, så kan du næppe finde meget højere kvalitet. Rolex er verdenskendte for deres produkter og meget udbredt, specielt blandt den rigere middelklasse. Det er ikke tilfældigt at Rolex bl.a. anvendes under Wimbledon Tennis turneringen.
3. Invicta: Invicta er en amerikansk baseret virksomhed med over 150 år på markedet. De startede tilbage i 1837, hvor den blev stiftet i Schweiz. Det er aldrig et dårligt udgangspunkt, da Schweiz er en af de førende nationer, når det kommer til ure.
Invicta urene er kendetegnet ved deres markante og kraftfulde størrelse, der gør dem meget udbredte blandt mænd.
4. Christina Design London: Christina Design London eller Christina Watches er blevet startet af smykkedesigneren Christina Hembo, som de fleste nok kender fra Vild Med Dans og cykelholdet Christina Watches Onfone.
Deres herre -og dameure er meget stilfulde og smarte i designet, hvilket betyder at de appellerer bredt. Det er en første danske virksomhed på vores topliste.
5. Gant: Gant er et verdensomspændende tøjmærke, der har fremstillet tøj igennem mange årtier. Siden starten af 2000 er fokus blevet rettet mod urmarkedet, hvilket betyder at de nu er en af de gode urmærker på markedet.
6. Omega: Omega har noget særligt aura over sig. Undrer du dig over 6. pladsen, er det primært på grund af deres priser og udbredelse. Det er nemlig et luksusbrand der gør, at det kræver en god økonomi før du bestiller en af deres ure.
7. Police: Police er meget anderledes end andre producenter på markedet. Deres design
8. Club Time: Club Time producerer specielt børneure, så hvis du leder efter et nyt ur til dit barn, vil de være et godt valg. Deres modeller er meget ungdommelige og farverige i deres udtryk. På den led adskiller de sig fra andre varianter på markedet.
9. Inex: Inex er et godt mærke, med en bredte vifte af varianter. De appellerer bredt og deres priser ligger på et fornuftigt niveau, mens kvaliteten er på et godt niveau.
10. Adidas: Adidas er et kendt sportsmærke, der ligeledes tilbyder sportsure. Det gør de til lave priser og med fokus på komforten når du er aktiv.